En kedja som håller hela vägen

Att förutspå framtiden är ingen enkel sak. Vissa skulle säga att det är omöjligt. Ändå är realistiska framtidsprognoser en viktig framgångsfaktor för att lyckas som företag.

Inom försäljning och lagerstyrning ställs det på sin spets. Prognoserna styr det mesta. De ligger till grund för hur vi budgeterar, bedömer utvecklingen dag-för-dag.

Foremath är ett namn som speglar vår affärsidé. Vi utgår från fakta, istället för gissningar. Vi skapar objektiva prognoser, befriade från allt vad drömmar och lovvärt önsketänkande heter. Alla slutsatser som du får i Foremath utgår från en systematisk bearbetning av historiska data. En matematisk metod.

Verklighetsnära prognoser leder till att ditt företag kan jobba smartare och åstadkomma mer. Det gör att budgeterna som sätts blir mer realistiska. Det innebär att försäljningsavdelningen kan röra sig framåt i takt med inköpsavdelningen. Det bidrar till bättre lagerstyrning, och i förlängningen färre hyllvärmare och mer frigjort kapital.

Formath frigör tid. Prognosframtagning är ofta ett tidskrävande arbete: manuellt arbete i Excel, komplicerade beräkningar och avancerade uppskattningar för att allt ska stämma. Tid som skulle kunna läggas på att utveckla företaget.

Med Foremath räcker det med ett knapptryck.

Men kanske viktigast av allt: Genom att koppla ihop försäljningsprognoser och lagerstyrning i en gemensam lösning, binder vi samman din organisation i en kedja som håller hela vägen.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er?
Låt oss ta reda på det.

Kontakta oss

+46 (0)8-534 00 350
kontakt@foremath.se

Besök oss

Gamla Enebyvägen
18 182 47
Enebyberg Stockholm

Följ oss

Håll dig uppdaterad

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad med våra senaste artiklar och resurser för lagerstyrning.

© Foremath 2020