Underlag till förändringFristående analyser av lagret ger underlag till förändring

Som ny vd kan det vara en bra idé att visualisera lagret för att kunna ta kontroll och förändra verksamheten i ny riktning. En fristående analys fungerar som beslutsstöd för exempelvis planering av inköp, tillverkning och bemanning.

För företag vars verksamhet kretsar kring varulagret kan rätt utförd lagerstyrning vara det som fäller avgörandet på sista raden. Med en fristående visualisering av lagret kan du hjälpas till ett underlag som ger dig full kontroll över inköp, tillverkning och bemanning. Underlaget blir till en analys som ger dig möjlighet att ta full kontroll över verksamheten samt att du får möjlighet att förändra i ny riktning. Vi tror att dokumenterade flöden och analyser baserade på siffror om lagret är vägen till högre effektivitet och ökad lönsamhet.

– Vi erbjuder fristående analyser av lagret där kund inte förbinder sig över tid. Det gör vi för att hjälpa företag att med rätt underlag planera bemanning, tillverkning och inköp, säger André Skogberg på Foremath.

Analyser som alla kan förstå 

En visualisering av lagret innebär i korthet faktabaserade prognoser om lagret. Genom att analysera läget får du möjlighet att simulera olika scenarier. Information som vilka artiklar som är överlager, vad de kostar oss, vad vi har för servicegrad mot kund samt hur stort vårt underlager är presenteras direkt.

Foremath gör det möjligt att analysera och överblicka lagret. Informationen som presenteras i Foremath är lättillgänglig och lättförståelig. Färre personer kan involveras, du slipper dyra konsulter och eller stora investeringar.

– Vi hjälper dig med strukturerad data som är lättillgänglig och användbar. Utifrån vår fristående analys kan du planera verksamheten med målet om rätt personal och ett minimalt lager samt att du svarar på kundernas förväntningar och behov. Vi ger dig analys om lagret som alla kan förstå, säger André. Hör av dig så bokar vi in en tid så kan du få en fri konsultation.

Jesper Berthold - maj 17, 2016

Relaterade artiklar

få vårt nyhetsbrev

Fyll i din epostadress så skickar vi vårt nyhetsbrev.

Fri konsultation

Vad är din framtidsprognos?
Träffa oss för ett kostnadsfritt möte, där vi analyserar dina 
behov inom försäljningsprognoser och lagerstyrning.

PSSST!

Vi finns på sociala medier också.

Du hittar oss här:

pil-blog_03

© Foremath 2020